MOBIL

Test: null

Google ruller ut stor YouTube-oppdatering

Nå kan du spille video mens du driver med andre ting.

Marius ValleMarius ValleJournalist
20. aug. 2013 - 15:15

Det er antakelig flere enn undertegnede som bruker YouTube-appen mer enn sunt er. Så Googles versjon 5.0.21 av appen er derfor en velkommen nyhet. 

Her har det kommet ny design og en rekke nye funksjoner. 

Oversikten av forslag til videoer å se er nå presentert som "kort" a la Google Now. Du kan også stemme videoer opp og ned rett under videoen du ser på, uten at du trenger å hente frem disse ikonene på forhånd.

OPPDATERT: Appen finnes nå også til iOS. Kan lastes ned i App Store.

Se video mens du bruker appen

Du kan minimere video og fortsette å bruke appen mens du ser videoen i et lite vindu nederst i høyre hjørne. Du kan altså søke på andre videoer uten å lukke den du ser på. Det er veldig enkelt. Du trekker bare videovinduet nedover, så legger den seg i hjørnet. Derfra kan du enten hente frem videoen igjen ved å trekke den oppover, eller lukke den ved å trekke den til venstre.

Det fungerer veldig bra, syns vi.

Det er også mulig å søke i spillelister, i stedet for å bare hoppe i videoene. Du har også tilgang til din egen avspillingslogg, favoritter, se senere, og spillelister i menyen i venstre marg.

Om du har koblet YouTube-appen til en TV- eller konsoll-app, eller eventuelt en Chromecast, er det nå enklere å bygge spillelister. Om du spiller av video på TV-en vil nye videoer du søker opp vises som kort, og herfra kan du starte avspilling eller legge videoen i kø.

LES OGSÅ: Slik bruker du mobilen som YouTube-fjernkontroll

Oppdateres i Google Play

Appen er i ferd med å rulles ut via Google Play, så om du ikke har oppdatert kan du undersøke om det er en oppdatering tilgjengelig på nettbrettet eller mobilen din.

Skulle oppdateringen ikke være tilgjengelig, har nettstedet Android Police lagt ut .apk-filen slik at du kan installere den manuelt.

Kilde: Androidpolice.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.