MOBIL

Test: null

Google og Nestlé lanserer Android 4.4

Jepp, du leste riktig.

Marius ValleMarius ValleJournalist
3. sep. 2013 - 22:34

Når Google kommer med nye Android-versjoner er det en stor greie i mobilverdenen. En nesten like stor greie er hvilket kjælenavn versjonen får. Google har tradisjonelt gitt versjonene navn etter desserter, som donut, cupcake, eclair og så videre. Alle trodde at neste utgave skulle hete "key lime pie" (som vi ærlig talt ikke helt vet hva er).

Men nå overrasker de alle - på flere måter. Navnet blir KitKat. Og Kitkat er en sjokolade Nestlé eier rettighetene til. KitKat er mer eller mindre samme sjokolade som Kvikk Lunsj.

Nestlé tente åpenbart på idéen om å kalle neste Android-versjon opp etter sjokoladen, så i pressemeldingen står det faktisk "Google and Nestlé announce Android KitKat".


Den nye Android-maskoten er på plass ved Google-hovedkvarteret. Foto: Sundar Pichai.

Versjon 4.4

Uansett: Neste versjon heter Android 4.4 KitKat. Stort mer har verken Google eller Nestlé sagt.

Android-sjef Sundar Pichai melder for øvrig i en Twitter-melding at det nå er aktivert mer enn en milliard Android-enheter. Verdt å merke seg er at det bare har gått en måned siden forrige Android-versjon ble lansert.

Det er nesten så vi lurer på om vi blir holdt for narr.

I forbindelse med stuntet har Nestlé laget en humreverdig parodireklame for KitKat. Oh snap, det ser ut til at vi gikk rett i PR-fella. Igjen.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.