DENON AH-MM300

God lyd og pen design, men slår ikke testvinneren

TEST: Denon AH-MM300.

Mellomste bukkene Bruse: Denon AH-MM300 har de samme høyttalerne som storebror 400, men klokken er mindre og de er i glassfiberarmert plast. (Bilde: ORV)
Bare flatt: Av en eller annen grunn kan ikke Denon AH-MM300 felle inn klokkene, slik som modellene over og under. (Bilde: ORV)

TEST: Denon AH-MM300.

Denon AH-MM300

  • Høyttalerdiameter: 40 mm
  • Konstruksjon: På øret
  • Vekt: 195 gram
  • Impedans: 32 ohm
  • Oppgitt frekvensområde: 10 Hz – 40 kHz
  • Bluetooth: Nei
  • NFC: Nei
  • Kontroller for musikk og tale i kabel: Én for iPhone og én for Android
  • Pris: 2 700 kroner

Denne artikkelen er del av en samletest: Vi tester ni hodetelefoner

Klokkene fra Denon ligger godt på hodet og har myke puter som slutter godt om ørene. Denon junior er bygget over samme lest som Sett bort fra prisen er dette vakkert på alle måter .

Byggekvaliteten er også upåklagelig, med den samme klagen på kabelen som kunne vært litt mer forseggjort. Disse hodetelefonen har den samme diameteren på høyttalerne som MM400, men den store forskjellen er at klokkene er mindre og at de ligger på og ikke over øret.

Dessuten kan ikke klokkene slås inn. Dette gjør at de faktisk tar større plass enn de store under transport. Til gjengjeld kan klokkene vris 90 grader slik at de blir flate, men det gir ikke samme krympefaktoren.

Test: Fullspekkede underholdningsmaskiner

God lyd

Lydkvaliteten er svært god, men ikke på nivå med de største. De når ikke opp til den svært gode diskanten og de fyldige mellomtonene til 400-modellen. Hva dette skyldes er uvisst. Vi antar at de har de samme høyttalerelementene, så forskjellen må ligge i selve klokkekonstruksjonen. Er de større og over øret er det bedre enn når de presser seg inntil.

Men prisen er stiv her også. 2 600 kroner for disse er nesten det samme som Philips forlanger for sine Store innendørsklokker med helt utrolig lyd , og forskjellen i lydgjengivelse er svært stor. Men så kan disse brukes utendørs da. Det skal Denon ha.

MM300 har den samme elegante designen som MM400, men her er klokkene i sort eller hvit plast, og ikke i valnøtt.

Test av B&O Beoplay A2: Dansk nykommer med nydelig bærbar lyd

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå