T2

TEST: Geneva M

Alle ønsker seg en slik.

GENEVA M: Denne er så fin at du har lyst på den uansett hvordan den låter. Heldigvis spiller den fint også!
GENEVA M: Denne er så fin at du har lyst på den uansett hvordan den låter. Heldigvis spiller den fint også! Bilde: WATT
Håvard Holmedal, Christian von SchackHåvard Holmedal, Christian von Schack
13. mai 2012 - 08:23

Det er noen produkter hvor design, formfaktor og finish går opp i en høyere enhet slik at vi blir helt ukritiske til hvordan det låter eller hvordan det fungerer.

Geneva M er et slikt produkt. Heldigvis spiller det bra også.

Vi synes det er vanskelig å bedømme et produkt som dette. Skal vi kun gå på lydkvaliteten, eller må vi også ta med oss produktets designmessige merverdi?

På innsiden av Geneva M er det en FM-radio, høyttalere og nødvendige forsterkere. På toppen sitter det en smart utformet docking for iDingser med et lite smykke av en luke på toppen. På undersiden har den pent utformede føtter som sammen med den blanke lakkfinishen og utformingen av frontdekselet gjør dette til noe helt spesielt, men samtidig er det akkurat slik man vil ha en slik boks til å se ut.

Veien fra denne til NAD Viso 1 er lang, for å si det mildt. For litt flere penger kan du også få den med innebygget CD-spiller.

Lyden

Det tar ikke mange sekundene med spilling før Geneva M avslører seg som en habil lydgjengiver.

Den gjør lite galt, lydbildet henger godt sammen og det er lite som stikker seg ut og ødelegger opplevelsen. Lydbildet er også ganske generøst, selv om høyttalerne i front sitter særdeles tett. Selvsagt har de manipulert lyden etter alle kunstens regler, men det er jo helt OK. For noen vil den kanskje ikke spille høyt nok.

Designet står til en overlegen sekser, og lyden er godt på den riktige siden av godkjent.

Fakta

Pris: 4.990.-

Importør: Neby Hi-Fi Concept

Karakter

Lyd: 5

Utseende: 6

Les også: Stor test av 7 ulike høyttalere for iPod

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.