MOBIL

Test: BASSAWARE PÅ KICKSTARTER

Får du ikke nok bass?

Her er en subwoofer du fester på ryggen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
30. sep. 2013 - 07:49

Av alle uvanlige nyvinninger vi har kommet over, må dette være noe av det særeste: BassAware er en basshøyttaler du fester på ryggen som en ryggsekk.

Det er i bunn og grunn en stor basshøyttaler som peker inn mot ryggen din, og som sammen med hodesett skal gi en overveldende følelse av bass som om du er på en klubb. Du vet - når du kjenner bassen trenge gjennom marg og bein. Nå er ikke tanken at alle rundt det skal høre bassen, men at vibrasjoner fra høyttalerelementet skal kjennes i kroppen din.

LES OGSÅ: Denne lar deg ta nærbilde med alle mobiler

Det hele kobles til for eksempel mobilen din, og du kobler ditt vanlige hodesett til BassAware-sekken. Sekken inneholder en egen forsterker hvor du kan justere på bassen. Det hele drives av et 2600 mAh Li-ion-batteri som skal gi en brukstid på 12 til 20 timer.

Finansieres på Kickstarter

BassAware er for tiden et Kickstarter-prosjekt med et finansieringsmål på 30 000 dollar. For at det skal realiseres kreves det altså at mange nok ønsker å støtte det. I skrivende stund har det samlet inn knapt 19 000 dollar, og det er 15 dager igjen av finansieringsperioden.

LES OGSÅ: Pressy er en ekstra tast til mobilen din

Om du vil ha deg en bassekk må du donere minst 299 dollar (1800 kroner), og den leveres tidligst januar neste år.

Så om du er glad i bass er det bare å ta turen innom Kickstarter og lese mer om prosjektet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.