MOBIL

Test: null

Er dette LGs bananmobil?

Bilder av det som skal være LGs kommende bøyde telefon har dukket opp.

Marius ValleMarius ValleJournalist
14. okt. 2013 - 10:47

Bøyde telefoner er i vinden om dagen. Samsung lanserte i forrige uke sin første, Galaxy Round. Denne telefonen er bøyd på langs, litt som et tacoskjell. LG har tydeligvis tenkt i en annen retning.

Bilder lekket ut via Engadget viser at telefonen skal være bøyd på tvers, slik at den er mer krum som en banan. Bildene stammer angivelig fra en kilde som er kjent med saken, og viser at telefonen virkelig har en tydelig bøy. 

Det er allerede kjent at LG har en slik telefon i ermet, og at de har planer om en snarlig lansering. I tillegg til bøyd skjerm har telefonen trolig også et bøyd batteri.

LES MER: Nå kommer de bøyde mobilene

Seks tommer

Telefonen skal angivelig hete LG G Flex, og har en seks tommers skjerm. De øvrige spesifikasjonene er ukjente, men vi antar at det er snakk om en sprek sak.

En innvending vi har hørt en del i det siste er at det jo har blitt lansert bøyde telefoner før. Og det er forsåvidt sant. Samsung Galaxy Nexus hadde en tydelig krum profil. Men det er en viktig forskjell her. På de nye bøyde telefonene er selve skjermpanelet bøyd.

Kilde: Engadget.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.