MOBIL

Test: null

En USB-kabel på nøkkelringen

Tom for strøm? Har du data du skulle overført? Har du denne smarte dingsen er du alltid beredt.

Vi antar at du mer enn én gang har opplevd å være tom for strøm på mobilen. Og det kan tenkes at du har hatt behov for å koble mobilen din til en PC, men ikke har hatt en USB-kabel tilgjengelig.

Dette problemet løser Avantree Handisynk. Dette er noe så enkelt som en nøkkelring med integrert USB-kabel. Den ser i utgangspunktet litt ut som en bilnøkkel, men kan plukkes fra hverandre. De to delene har en ledning mellom seg, og en USB-tilkobling på den ene delen, og en Micro-USB- eller iPhone-plugg på den andre (avhengig av hvilken variant du går for).

LES OGSÅ: Denne lader telefonen din fire ganger


Dette er varianten med 30-pinners iPhone-tilkobling.

Liten og lett

De to delene klipses enkelt sammen når du ikke bruker den. Den er laget i plast, og veier ifølge redaktørens kjøkkenvekt ikke stort mer enn 14 gram. Selve ledningen er ikke mer enn fem centimeter lang, så dette er ikke noen ideell løsning dersom du trenger å bruke telefonen samtidig som du lader.

Men med denne på nøkkelknippet har du altså alltid med deg en USB-kabel til telefonen din. Lurt, syns vi.


Lading og dataoverføring lett som en plett.

Det finnes en rekke lignende løsninger der ute, men akkurat denne fra Avantree syns vi er hendig. Den later også til å ha god byggekvalitet, slik at den ikke faller fra hverandre så lett.

Avantree Handisynk koster 149 kroner hos Avantree.no.

LES OGSÅ: Denne kabelen gir Samsungen din mus og tastatur


Om du ikke allerede har et sprengfullt nøkkelklippe får du lett plass til Handisynk. Her er vi kanskje litt på kanten...

Les mer om:
Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.