TESTER

Test: null

En laserpenn til tableten din

Vi har sett nærmere på en penn til tableter.

Marius ValleMarius ValleJournalist
18. okt. 2011 - 12:39
Høydepunkter

Laserpeker!

Ulemper

Litt tung på toppen.

Veldig kort sagt

En penn du kan bruke på tableten din, og aktivisere katten med. Muligens også et lurt produkt for deg som bruker tablet på jobb, og holder presentasjoner.

Omtale av Targus Laser Pen Stylus

Targus lanserte nylig en penn for deg som bruker trykkskjerm. Denne kan brukes med kapasitive trykkskjermer, altså skjermer som du ikke fysisk trykker inn, men som registerer lett berøring.

Det er altså snakk om en slags stylys, eller som vi ville kalt det for noen år siden; en pekepenn. Så kan en kanskje stille seg spørsmålet: Hva er vitsen?

Konseptet er på ingen måte nytt. Det finnes pekepenner til kapasitive trykkskjermer fra før, uten at vi har følt noe voldsomt behov for dette på noe tidspunkt. Men det er klart at det finnes behov for dette der ute.

Og det er ingen dum idé egentlig. Dersom du bruker en tablet kan du slippe å kladde til skjermen med fingermerker. En slik penn er en kjekk liten sak som gjør det enklere å tegne på skjermen. I tillegg kan du bruke den på mobilen din om du ønsker det.

Vi har prøvd den på forskjellige tableter og mobiltelefoner, og konstaterer at den fungerer bra. Tuppen av pennen er en myk gummipute, slik at du ikke riper opp skjermen.

Mer er det stort sett ikke å si. Du kan bruke pennen til å trykke på skjermen. Hadde det vært alt hadde vi ikke tatt oss bryet med å skrive om denne.

Penn og laser

Det som gjør Targus' penn interessant er at den også er en vanlig kulepenn du kan skrive på papir med. Selve pennen er utskiftbar, slik at du slipper å kaste pennen når du går tom for blekk.

I tillegg har pennen laserpeker på toppen. Denne drives av tre små batterier som følger med, og har en knapp på siden av pennen.

Siden vi er glade i laserpekere, og det for noen faktisk også er et nyttig verktøy, fremstår denne pennen som en kul liten gadget.

Pennen føles ellers som et kvalitetsprodukt. Den er laget i plast, men har en fin vekt. Noen vil nok reagere på at den er tung øverst, så det kan være verdt å ha i bakhodet at laserdelen veier litt.

Vi kan se for oss at den kan være nyttig for deg som holder presentasjoner av ymse slag, og som bruker en tablet til daglig. Eller eventuelt nyttig for deg som skriver mye, ikke liker å kladde til skjermen på iPad-en din, og har en katt.

Targus Laser Pen Stylus koster rundt 200 kroner i nettbutikker. Det kan den være verdt om du føler at du er i målgruppen, eller bare vil ha en stilig laser-gadget.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.