MOBIL

Test: null

Dette er trolig Galaxy S4 Zoom

16 megapikslers kamera med 10x optisk zoom. Et kamera du kan ringe med.

Marius ValleMarius ValleJournalist
10. juni 2013 - 07:45

Samsung har neppe planer om å slutte å melke suksessen med Galaxy S-serien sin med det aller første. Foruten en mini-variant av Galaxy S4 og en vanntett utgave, ser det også ut til at de har en kamerafokusert utgave på vei.

LES OGSÅ: Test av Samsung Galaxy S4

Galaxy S4 Zoom har det gått rykter om en stund allerede. Den siste tiden har det dukket opp flere bilder og opplysninger. Bildet i toppen av artikkelen er angivelig et lekket, offisielt produktbilde.

16 megapiksler

Om opplysningene stemmer blir Galaxy S4 Zoom mer som et kamera du kan ringe med, enn en telefon med spesielt kamera. Den skal være basert på Galaxy S4 Mini, og ha en 16 megapikslers kamerasensor og obkjektiv med 10x optisk zoom.

Som kamera flest har den en egen utløsertast på siden. Her finner du ifølge det som sies å være bilder av telefonen en strømtast, og volumtast vi tør tippe også fungerer som zoomtast.Disse bildene viser trolig Galaxy S4 Zoom.

Ganske ordinære spesifikasjoner?

Utover dette forteller de lekkede spesifikasjonene om en ganske så ordinær telefon. Skjermen skal være 4,3 tommer og ha oppløsningen 540 x 960 piksler. Prosessoren er angivelig en tokjernet 1,6 GHz sak. Internminnet sies å være magre 8 GB, men støtte for minnekort vil sørge for å gi mer enn nok plass til bilder.

Det hele skal kjøre på Android 4.2.2, så for den som har et patologisk behov for å dele bildene sine på Facebook er Galaxy S4 Zoom kameraet/mobilen i deres drømmer.

Fjorårets Android-baserte Samsung Galaxy Camera hadde nemlig ikke mulighet til å ringe, selv om det hadde 3G-støtte.

Lite er kjent om lanseringstidspunkt, men vi tror Samsungs kommende lansering i London 20. juni er et godt stalltips.

Kilde: GSMarena.comSammobile.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.