MOBIL

Test: null

Dette er Asus' nye Padfone Infinity

Telefonen som også er et nettbrett har blitt enda sterkere.

Vi nølte ikke med å kalle Asus Padfone Infinity en av markedets beste telefoner da vi testet den. Nå har Asus vist frem en ny versjon av telefonen, som også fungerer som innmaten i et nettbrett.

Det er ingen veldig store nyheter her, men Asus har slått til med sterkere maskinvare. Telefonen har samme design som sist, så dette er å regne som en "midlife kicker" - altså en oppgradering som skal holde Infinity aktuell til neste modell er klar.

Det eneste som designmessig skiller nye Infinity fra den gamle er at den kommer i fargene titansort og platinahvitt.

Du kommer også til å finne en luke for Micro-SD-minnekort på den nye telefonen, noe forgjengeren ikke hadde. I samme slengen nedgraderer Asus minnekapasiteten fra 32/64 GB til 16/32 GB.

LES OGSÅ: Så lite koster et stort minnekort


Asus Padfone Infinity A86 har fått minnekortstøtte og et noe oppfrisket brukergrensesnitt.

Snapdragon 800

Under panseret er det ellers oppgradert her og der. Den viktigste nyheten er at systembrikken er en Snapdragon 800 med 2,2 GHz prosessor. Forgjengeren hadde Snapdragon 600 med 1,7 GHz prosessor. Arbeidsminnet er som før 2 GB, men er oppgradert fra LPDDR2 til LPDDR3. Enkelt sagt: Den nye telefonen er raskere.

Snapdragon 800 er samme systembrikke som driver LG G2, Sony Xperia Z1 og andre toppmodeller.

Nye Infinity skal ellers leveres med Android 4.2.2. Brukergrensesnittet skal ha fått en mindre ansiktsløfting, som også skal komme til den gamle utgaven.

Asus har ikke byttet kamera, men de har oppdatert programvaren med noe de kaller PixelMaster. Kameraet har 13 megapikslers oppløsning, og den nye programvaren kombinerer flere piksler for å skape bedre bilder på 3 megapiksler. Vi syns det høres ut som Nokias "oversampling" på Lumia 1020 og 808 PureView.

Fra 5000 kroner

Det fulle modellnavnet er Asus Padfone Infinity A86, og den skal komme i salg i november. Prisen blir 5000 kroner om du klarer deg med bare telefonen, og 6300 om du også vil ha med nettbrettet. Da snakker vi for øvrig om 16 GB-utgaven. Asus sier ingenting om 32 GB-versjonen i sin nordiske pressemelding.

Utover dette er alt som før. Så da er det bare å ta turen over til vår test av Asus Padfone Infinity for å lese mer.

Kilde: Pressemelding

Les mer om: