APPS

Test: null

Denne vekker deg tidligere om det har snødd

ANDROID-/iOS-APP: Helly Hansens nye app gjør det lettere å få med seg puddersnøen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. jan. 2014 - 12:35
Vis mer

Pressemeldinger om nye apper dukker støtt og stadig opp i innboksen vår, og vi løftet ikke et øyebryn da vi fikk en om Helly Hansens nye app. Alle lanserer jo apper for å få oppmerksomhet. Men akkurat denne appen viser seg å være, om enn noe smal, ganske nyttig.

Helly Hansen First Tracks er nemlig en vekkerklokke for deg som står på ski eller snowboard. Om det er puddersnø vekker den deg ekstra tidlig.

Sjekker været

Appen sjekker hvor du befinner deg, og følger med på værmeldingen. Om det har snødd i løpet av natten vekker den deg tidligere, slik at du kan komme deg ut tidligere.

LES OGSÅ: Disse appene får deg garantert opp om morgenen

Når du stiller vekkerklokken etter når du har planer om å stå opp hvis det ikke snør, og en ekstra for når du vil bli vekket dersom det har snødd. Du kan også justere hvor mye snø som har kommet før appen vekker deg tidligere. Du kan velge i intervaller fra 5 til 25 cm.

Stort mer er det ikke. Som sagt er det en ganske smal app, og kanskje ikke en vekkerklokke du ønsker å bruke til daglig. Men vi kan jo se for oss at det kan være nyttig å bli vekket et kvarter tidligere for å børste snø av bilen om morgenen.

Appen er gratis, og er tilgjengelig for Android og iPhone.

SE OGSÅ: Alle omtaler av apper

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.