T2

Test: PHILIPS SW700M

Billig, men litt for skrinn i røsten

TEST: Philips SW700M.

1. feb. 2015 - 10:12

Tekniske data

  • Dimensjoner (HxBxD): 17,5x 29,8 x10,8 cm
  • Vekt: 1,36 kilo
  • To 2 x 63 mm høyttalere i bassreflekskabinett
  • Trådløs nettverksfunksjon: 802.11 b/g/n
  • Farge: Sort med sølv på toppen

Denne testen er en del av en TEST: Tre trådløse høyttalere med Spotify Connect .

Den minste Spotifyhøyttaleren fra Philips, SW700M, koster en krone under tusenlappen. Det er billig, men resultatet er deretter.

Ikke det at lyden er dårlig, men når vi har hørt hva du kan få om du Rett og slett mye god lyd for pengene ville vi ikke valgt den minste.

Like enkle

SW700M er rett og slett en nedkrympet versjon av storebror SW750M. Alt er likt utenom størrelsen. Det gjør at størrelsen og antallet på høyttalerelementer er redusert.

Her er det bare to totommers høyttalere som skal ta seg av hele det hørbare registeret. Det har ikke lyden hatt godt av.

God lyd har godt av større, flere og mer påkostede høyttalere. Overraskende nok tåler den at du skrur volumet temmelig høyt før den begynner å forvrenge. Men ikke så mye som den største.

TEST: Soleklar taper blant bluetooth-høyttalerne

Billig

Men når det er sagt kan dette være en grei høyttaler på et begrenset budsjett. For de som likevel betaler for Spotify og ikke vil gå rundt med headset hele tiden kan det være et godt alternativ på skrivebordet.

Philips' måte å gruppere høyttalere på er smart. Selv om Spotify bare tillater en til en så kan disse høyttalerne koble inn inntil fire høyttalere på den samme lydstrømmen.

Og det trenger ikke være bare småtasser. Storebror kan også være med i en gruppe. Det gjør multirom veldig billig.

Men på samme måte som med den største kan man bare spille en lydstrøm fra Spotify samtidig. Vil ulike brukere ha forskjellig musikk i flere rom må hver ha sitt eget abonnement.

Fra toppen. Begge høyttalerne fra Philips er svært enkle. De har knapper for neste og forrige melodi, volumknapper og den "magiske" Spotifyknappen. Den spiller videre der du slapp selv om telefonen er skrudd av.
Men på samme måte som med den største kan man bare spille en lydstrøm fra Spotify samtidig. Vil ulike brukere ha forskjellig musikk i flere rom må hver ha sitt eget abonnement.Fra toppen. Begge høyttalerne fra Philips er svært enkle. De har knapper for neste og forrige melodi, volumknapper og den orv

Les også:

TEST: Bose Quietcomfort 25: Den beste støykanselleringen har blitt enda bedre

TEST: Tre billige trådløse høyttalere

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.