MOBIL

Test: null

Årets mest leste tester

Sjekk listen over de mest leste testene i året som gikk.

Marius ValleMarius ValleJournalist
30. des. 2013 - 13:03

2013 nærmer seg ubønnhørlig slutten, og vi tenkte det var på tide å oppsummere litt. Vi har sett på statistikken, og laget en liste over de ti mest leste testene i året som gikk.

Det kommer ikke som noen stor overraskelse at Samsung Galaxy S4 er helt i toppen. Men selv vi måtte heve øyenbrynene over et par av plassene på listen.

Ellers er det ganske tydelig at Mobilis lesere er opptatt av Samsung-produkter generelt. Halvparten av de mest leste testene er slike. En god andreplass går til Sony, med tre av ti.

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy Xcover 2

Sony Xperia V

Sony Xperia Z

HTC One

Sony Xperia Z1

Samsung Galaxy S4 Active

Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy Tab 3 8.0

10 Huawei E589 4G-ruter

Det som overrasket oss mest var at Samsung Galaxy Xcover 2 kommer så høyt på listen, og at Huaweis lommeruter E589 er blant de ti mest leste. Vanntette mobiler og trådløst internett er altså åpenbart hete poteter ute hos det norske folk.

LES OGSÅ: Dette er årets beste smarttelefoner

Den årvåkne leser vil antakelig merke seg at verken Apple iPhone 5S, iPad Air, Nokia Lumia 1020 eller Samsung Galaxy Note 3 er å se på listen. Forklaringen på dette er først og fremst at disse testene ble publisert relativt sent på året, og dermed ikke har blitt lest like mange ganger som de testene som ble publisert tidligere på året. Sånn sett er listen ingen god indikator på hvilke modeller som er mest populære blant leserne.

Mens vi allerede har hodet i statistikken, kan vi nevne at vår mest leste artikkel siden oppstarten i 2009 er en guide til hvordan du får Spotify på mobilen (fra 2010), og den mest leste testen er testen av Samsung Galaxy S II (fra 2011).

Ser vi på hvor i landet vi får flest lesere er det ingen overraskelse at listen går etter de største byene, altså Oslo, Bergen, Trondheim og så videre. Mer interessant er det å se på hvor vi får færrest lesere fra. Det er bare registrert ett eneste besøk i hele 2013 fra Berg i Troms, og Etnedal i Oppland.

Vi har åpenbart en jobb å gjøre i disse kommunene.

Men det får vente til 2014.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.