IKT

Telenor velger amerikansk WAP-hjelp

Interwoven har tegnet kontrakt med Telenor om levering av løsning for å generere, administrere og distribuere informasjonsinnholdet på DJuice som er Telenors internasjonale portal for mobilt Internett (WAP).

Det amerikanske selskapet Interwoven er ledende leverandør av programvare for administrasjon av informasjonsinnhold på internett og har nylig etablert seg i Norden. DJuice tilbyr individuelt tilpassede forbruker- og bedriftstjenester på flere språk til WAP-terminaler og elektroniske dagbøker.

TeamSite 4.5 er Interwovens hovedprodukt. Det gir innholdsforfattere til DJuice anledning til å utvikle og håndtere nytt innhold som tekst, programkode eller multimediafiler som så skal distribueres til en mengde trådløse Internett-terminaler. TeamSite gir forfatterne et utviklingsmiljø som er en virtuell kopi av portalen slik at de til enhver tid kan se nøyaktig hvordan innholdet vil se ut på alle typer terminaler.

TeamSite 4.5 har nye funksjoner som gjør programvaren lettere å bruke, og som tillater at brukere i hele virksomheten kan dele på innholdet. Versjon 4.5 har disse forbedringene:

-TeamSite Front Office tilbyr innholdsforfattere tilgang til

TeamSites publiseringsfunksjoner direkte fra Microsoft Office 2000 og Windows Explorer

-TeamSite Workflow Builder gir enklere utviklingsprosess med rask definisjon og endring av arbeids- og attesteringsrutiner ved at ikoner flyttes på skjermen

-Utvidet XML-funksjonalitet i TeamSite Templating gir overlegen fleksibilitet med hensyn til mottak, lagring og deling av alle former for innhold i hvilken som helst standard XML DTD

DJuice vil også benytte Interwovens programvare OpenDeploy som automatiserer innholdsdistribusjon på nettet. Produktet muliggjør sentral innholdsproduksjon og kryptert distribusjon (128-bit) til servere verden rundt med optimalisert synkroniseringstid fordi det kun er oppdatert innhold som flyttes.

Les mer om: