IT

Telenor tok navn som er i bruk

Anders Brenna
24. sep. 2009 - 08:39

Telenor i India blir Uninor, kunngjorde Telenor onsdag. Problemet er bare at Uninor-navnet er i bruk av en attføringsbedrift i Rogaland.

– Vi reagerer sterkt på dette. Hvis Telenor får problemer med Uninor i India, slik de har hatt andre steder i verden med selskaper de eier, så er det vårt navn som kommer til å bli nevnt i mediene i Norge. Det kan skape problemer for oss i forhold leverandører og skape negativitet rundt navnet, sier administrerende direktør Arne Stapnes i attføringsbedriften Uninor.

Han skrev allerede onsdag et brev til Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas og ba om en redegjørelse.

– Vi vil vite hvordan de tenker. Hvorfor de har tatt navnet vårt og hva de har tenkt å gjøre med det, sier Stapnes til Stavanger Aftenblad.

Baksaas uttalte i anledning lanseringen av det nye navnet at «offentliggjøringen av Uninor som navn i India er en viktig milepæl i utrullingen av virksomheten nå som vi nærmer oss lansering.»

Uninor har ifølge egne nettsider sju avdelinger i tre kommuner som engasjerer rundt 200 personer innen attføring, mekanisk produksjon, trevareproduksjon og montering, samt ulike serviceoppdrag for kommuner, bedrifter og private. (©NTB)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.