MOBIL

Telenor skroter abonnementene sine

Ni nye erstatter alle de gamle.

Marius ValleMarius ValleJournalist
24. mars 2011 - 16:33
Vis mer

Telenor bytter ut alle dagens abonnement med nye. Fra og med 11. april kan du kun bestille ett av de ni nye abonnementene. Tilbudet er delt opp i to kategorier; surfing og prating.

Operatøren hevder det er kundene som har bestemt de nye abonnementene. Telenor har spurt 3000 nordmenn om hva som er viktigst for dem, og det viste seg at vi nå er mer opptatt av surfing på mobilen enn SMS. Det er også stemning for fastpris, og telefoner med bindingstid er fortsatt populært.

Ni nye abonnement

For å dekke etterspørselen skroter derfor Telenor alle dagens abonnement til fordel for ni nye. Disse er igjen delt opp i to underkategorier.

Komplett

Abonnementstypene som går under fanene "Komplett" er for de som ønsker å kjøpe telefon med bindingstid og som vil ha et et visst antall ringeminutter, SMS og megabyte. Disse abonnementene kommer med engelskklingende navnene Komplett Small, Medium, Large og Extra Large.

Prat

Den andre kategoriene abonnementer er for de som stort sett bare prater. Disse abonnementene går under fanen "Prat", og kommer i variantene Prat, Prat 100, Prat 400 og Prat 1200.

Det er ellers mulig å inkludere tilleggstjenester som Fri Familie.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.