IKT

Telenor på nye markeder

Forretningsenheten Telenor Business Solutions, som har utviklet og driver ASP-plattformen Login, har gjennom en avtale med Nextra sikret et omfattende distribusjonsapparat for den planlagte ekspansjonen ut i Europa. Dette skriver Telenor i en pressemelding fra CeBit-messa i Hannover.

Login selges allerede i dag gjennom Nextra i Storbritannia, og blir i disse dager lansert i det tyske markedet. Planen er at Nextra i løpet av de neste to årene vil tilby Login i alle de 13 europeiske landene hvor selskapet i dag driver sin virksomhet.

Neste generasjon

Samtidig som planene for den europeiske ekspansjonen ble offentliggjort på Nextras pressekonferanse i dag, demonstrerte Telenor neste generasjons ASP-plattform for Login som er et resultat av det tidligere annonserte utviklingssamarbeidet med det amerikanske selskapet iCan SP Inc.

Demonstrasjonen viste at Login har utviklet en plattform som gir kundene økt tilgjengelighet og service. Kundene vil med det nye systemet kunne få en detaljert oversikt over bruksmønster og servicenivå, samtidig som tilgjengeligheten bedres gjennom et nyutviklet web-grensesnitt.

For Telenor Business Solutions som driver Login, gir den nye plattformen en lang rekke fordeler i form av enklere og sikrere administrasjon, kombinert med muligheten til å spesifisere og styre ASP-driften på en helt ny måte.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.