ARKIVNYHETER

Telefon fra BillSelv om ikke Microsoft har levert annet enn operativsystemet, er det de og ikke ukjente QTEC som vitterlig lager stasen som får oppmerksomheten.

Og det er kanskje ikke så rart når den kan skilte med Internet Explorer, MSN Messenger, Outlook og Windows Media Player.

Både VG og Dagens Næringsliv har laget html-tjenester tilpasset skjermen som gjør avislesingen til en lek. Flere andre kommer.

Telefonen har selvfølgelig triband, GPRS og SD-kortplass. Kortplassen har også IO-muligheter som gjør at du kan putte inn kort med GPS, WLAN, Bluetooth og andre som kommer på markedet.

Har du som de fleste hundrevis av kontakter i Outlook, kan den tilby det som virkelig er en killer. Du kommer til alle fra tastaturet!

Skal du ringe til en som heter Ove, taster du bare knappene som inneholder disse bokstavene, og da vil den slå opp i alle fortløpende kominasjoner av 6MNO, 8TUV og 3DEF. Den vil øyeblikkelig finne alle Ove-ne dine og eventuelle andre fortløpende kombinasjoner.

For under 6000 kroner får du en slik telefon i butikken. Da følger det med et kamera du kan klipse på, et stereo håndfrisett og en skinnveske.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.