Telebutikken blir NetCom

Telebutikken skifter navn til NetCom og blir operatørens ansikt utad.

Telebutikken blir NetCom

Telebutikken skifter navn til NetCom og blir operatørens ansikt utad.

TeliaSonera, selskapet som eier både NetCom og Telebutikken (i tillegg til Chess og Nextgentel), har pønsket ut at NetCom trenger egne butikker. Og vips så endres navnet på alle Telebutikken-butikkene i det ganske land til NetCom.

NetCom-butikkene blir altså en kjede av butikker som selger telefoner og abonnementer for NetCom. I tillegg ønsker NetCom å integrere nettbutikken sin og de fysiske butikkene. Det vil i praksis si at du i ro og mak kan finne og kjøpe telefonen foran PC-en hjemme, og gå i en NetCom-butikk og hente den etterpå.

Ferdig til sommeren

Telebutikken-butikkene vil gradvis skifte navn til NetCom mot sommeren, og innen utgangen av juni skal det være 55 NetCom-butikker i landet. Disse vil du finne i disse byene:

Tromsø, Bodø, Steinkjær, Stjørdal, Trondheim, Straume, Bergen, Haugesund, Sandnes, Stavanger, Madla, Ålesund, Molde, Kristiansund, Lier, Drammen, Horten, Tønsberg, Larvik, Porsgrunn, Skien, Arendal, Kristiansand, Oslo, Asker, Sandvika, Strømmen, Lørenskog, Kongsvinger, Hamar, Ski, Jessheim, Moss, Sarpsborg, Halden, Hønefoss. 

Kilde: Pressemelding

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå