IT

Teknologiutmerkelse til norske selskaper

BEDRE: Den nye TH!NK City skal ha doblet rekkevidde og større sikkerhet enn tidligere modeller.
BEDRE: Den nye TH!NK City skal ha doblet rekkevidde og større sikkerhet enn tidligere modeller. Bilde: Think

Det norske selskapet mBricks, som leverer teknologi for å bygge mobilapplikasjoner og -tjenester, er med på listen "AO Global 250", som plukker ut de selskapene som er flinkest til å skape nye markeder i teknologisektoren.

- Vinnerne av AO Global 250 har skilt seg ut i nøkkelområder på de globale teknologimarkedene. Vi gratulerer dem med suksessen i å introdusere nye verktøy, tjenester og plattformer som driver den neste fasen av innovasjon fremover, sier direktør Tony Perkins i AlwaysOn.

- Anerkjennelse

mBricks ble valgt ut som et av 47 selskaper i kategorien "Mobile", av en jury som besto av AlwaysOns redaktører og industrieksperter fra hele verden, basert på de følgende fem kriteriene: Innovasjon, markedspotensial, kommersialisering, aksjeverdi og mediaoppmerksomhet.

- Dette er en sterk anerkjennelse av vår business-idé, nemlig å muliggjøre et skifte til mobilitet for selskaper med sterke markedsposisjoner i PC-verdenen, sier direktør Svein Therkelsen i mBricks i en pressemelding.

- Å være på AO Global 250-listen viser at ledende industrieksperter deler vår visjon.

Også Think

På listen finner vi også selskaper som Facebook, Twitter, Flixter, Joost og den norske elbilprodusenten Think.

Selskapene hedres på AlwaysOn & STVP Summit på Stanford University i USA i disse dager.

En to og en halv dag lang konferanse skal sette fokus på de økonomiske, politiske og kommersielle trendene som påvirker teknologiindustrien.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.