KLIMA

Teknisk Ukeblad med klimablogg

I FORHANDLINGER: Klimaforhandlere og politikere skal avgjøre klodens skjebne, eller i alle fall hvor mye klimagasser som skal slippes ut. Teknisk Blogg følger debatten.
I FORHANDLINGER: Klimaforhandlere og politikere skal avgjøre klodens skjebne, eller i alle fall hvor mye klimagasser som skal slippes ut. Teknisk Blogg følger debatten. Bilde: Colourbox
Kjetil Malkenes Hovland
13. nov. 2009 - 12:57

De neste ukene kan du følge med på klimasaken via Teknisk Blogg.

Teknisk Ukeblad følger med på mye av det som skjer i internasjonale medier og følger forhandlinger og møter foran klimatoppmøtet.

Hanne Bjurstrøm, arbeidsminister og Norges klimaforhandler i København
Teknisk Ukeblad følger med på mye av det som skjer i internasjonale medier og følger forhandlinger og møter foran klimatoppmøtet.KLIMAFORHANDLER: Teknisk Ukeblad følger klimaforhandler Hanne Bjurstrøm og klimasaken på Teknisk Blogg fram mot København-møtet. Kjetil Malkenes Hovland

Det vil også bli blogget fra København-møtet. I tillegg kan du følge undertegnedes klima-kvitringer på Twitter.

Får store følger

Bakgrunnen for at Teknisk Ukeblad har en egen blogg om klimatoppmøtet er den store interessen rundt klimasaken, og de store følgene en klimaavtale kan få for industri, energibransje og forbrukere.

Bloggen vil ikke gi utfyllende saker som på TU.no eller i Teknisk Ukeblad, men bestå av korte meldinger med pekere videre til saker i andre medier eller på ulike organisasjoners nettsider.

Så langt har vi blant annet skrevet om klimaskeptikere som får millionstøtte fra Danmark, om at Obama kanskje kommer til København og at politiet i København har laga ein egen guide til aktivister som vil demonstrere.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.