NATURVITENSKAP

Technoport tapte penger

HALV MILLION I MINUS: Technoport og festivalsjef Eileen Brandsegg noterer et tap på 500.000 kroner etter Technoport. Her under festivalen sammen med Gry Molvær fra Schrødingers katt.
HALV MILLION I MINUS: Technoport og festivalsjef Eileen Brandsegg noterer et tap på 500.000 kroner etter Technoport. Her under festivalen sammen med Gry Molvær fra Schrødingers katt. Bilde: ESPEN LEIRSET
Espen Leirset
9. nov. 2005 - 10:56

Samarbeidspartnerne dekker underskuddet, heter det i en uttalelse fra Technoport. Festivalledelsen gikk høyt ut med ambisjon om 300 utstillere da de planla arrangementet. Resultatet ble imidlertid kun 166 som bestilte stands.

Samarbeidspartnerne er likevel innstilt på å gå inn med en million kroner for å sikre investeringer som er gjort frem mot Technoport 2007. Sett i publikumsoppslutning betegnes imidlertid messen som en suksess, med 14 300 besøkende. Det er 4300 mer enn budsjettert.Overskudd i 2009

Technoport 2007 forventes å gå i balanse, mens Technoport 2009 skal gå med overskudd. Ifølge en pressemelding skal samtlige samarbeidspartnere ha sagt seg fornøyd med festivalen som ble arrangert i Trondheim 19.-22. oktober.

– Vi er fornøyd med 166 utstillere og 6000 kvm utstilling på vårt første arrangement. Vi har stilt krav til faglig kvalitet på utstillerne, sier Ingvald Strømmen, leder for styringsgruppen.Samlingspunkt

Technoport skal være et samlingspunkt for å tenke og lære noe nytt sammen og på tvers av fag og interesseområder. Fagfolk, studenter, investorer, ulike næringer og en del publikum møtte opp for å oppleve framtidas teknologi.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Schneider Electric
Et viktig skritt mot enda smartere boliger
Et viktig skritt mot enda smartere boliger

– Det ligger mye hardt arbeid fra alle involverte bak et slikt arrangement. Det vi har fått til i år vil danne grunnlaget for Technoport 2007, avslutter Strømmen. 110 frivillige deltok også med ulike oppgaver under messen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.