T2

Tar smarte bilder

SMARTE SAKER: HPs nye Photosmart R707 hjelper deg til å ta bedre bilder selv om du er en kløne.
SMARTE SAKER: HPs nye Photosmart R707 hjelper deg til å ta bedre bilder selv om du er en kløne.

På tross av alskens automatisk lysmåling og vell av muligheter, er det vanskelig å stille inn de nye digitale vidundrene til å ta optimale bilder under alle forhold.

Det er her HP nå setter inn støtet. De vil bli de glade amatørers velgjører og sørge for at det store gross av oss kan imponere slekt og venner med vakre bilder av barn, bil og hytte.

Prisen på HPs nye Photosmart R707 er i underkant av 4000 kroner. 5,1 megapiksler, 3 ganger optisk zoom, SD-kort lagring og lekkert pakket inn i skjortelommestørrelse er ikke å kimse. Men det er de andre egenskapene som gjør at kameraet skiller seg ut. For å spare brukerens IQ til andre utfordringer, har HP puttet inn masse nye teknologi som skal gi best mulig kvalitet automatisk.

Adaptiv lyskontroll gjør at du får med alle detaljene selv om du prøver å fotografere lille Ole i motlys. Smeller du blitsen rett i fjeset på lille Ole, vil kameraet også automatisk ta bort de røde øynene. Den innebygde mønstergjenkjenningen vet hvor øynene er og at pupillene skal være sorte. Du kan også ta inntil fem bilder ved siden av hverandre, og så setter kameraet de sammen nøyaktig til et panaorambilde. En annen interessant egenskap er at kameraet analyserer bildene dine og gir deg råd om innstillinger for at du skal bli en flinkere fotograf.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.