Tar Profinet til skyen

Proficloud gir muligheten til å integrere applikasjoner eller tjenester utviklet internt i Profinet nettverket via Internett.

Proficloud-systemet fra Phoenix Contact
Proficloud-systemet fra Phoenix Contact
5. aug. 2016 - 07:00

Proficloud-systemet fra Phoenix Contact skal gjøre global kommunikasjon og styring av maskiner og anlegg både enkelt og sikkert. Kombinasjonen av Profinet-standard og Proficloud-tjenester åpner for nye muligheter innen automatisering, skriver Phoenix Contact i en pressemelding.

Proficloud består av en kobler, kontrolleren, Proficloud-lisensen og Proficloud-tjenester. Proficloud-kobleren, som er installert på stedet, knytter det lokale Profinet-nettverket til Proficloud via Internett. På de desentrale lokaliseringene knytter de Proficloud-egnede kontrollerne seg til skyen via Internett. Uten ytterligere konfigurasjon og uten ekstra programmering vises de desentrale enhetene i Profinet-nettverket som lokale deltakere. TLS-krypteringen (Transport Layer Security) sørger for datasikkerhet. Proficloud gir muligheten til å integrere applikasjoner eller tjenester utviklet internt i Profinet nettverket via Internett.

Har du lest: Ny- og etterinstallasjon av temperaturmålinger i trykksatt utstyr

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.