ARBEIDSLIV

Tar over ansatte

26. mars 2001 - 12:26

Åtte av de tidligere 23 ansatte i CTP har meldt sin overgang dit .De tidligere ansatte i CTP besluttet opprinnelig å gå samlet til et konkurrerende konsulentselskap. Av seks opprinnelige interessenter, ble tre finalister valgt ut til å presentere seg for alle CTP-ansatte. Finalistene var Arthur Andersen, Accenture og KPMG. Den kollektive beslutningsprosessen smuldret imidlertid bort, og de ansatte endte med å gå til en rekke andre selskaper, og ikke som én enhet.

Gjennom en meget kort og intensiv økt fikk vi oppleve den nye økonomien på nært hold. Det var ikke de som søkte jobb hos oss – det er vi som måtte søke kandidatene om å jobbe hos oss. Det var spennende, forteller Christian Mjaanes i Arthur Andersen Business Consulting. Han er ansvarlig for selskapets satsing på e-handel.

På grunn av strukturelle og ledelsesmessige problemer besluttet Cambridge Technology Partners Sverige å legge ned sin avdeling i Norge mandag 29. januar 2001. De tidligere ansatte i CTP anser overgangen til Arthur Andersen som gunstig for begge parter. – Vi bidrar nå med dyp teknologisk kompetanse og blir del av et selskap med et større globalt nettverk og fagmiljø. Arthur Andersen har et bredere spekter av tjenester, og vi anser dem som en arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og et godt miljø, sier Kjell Erik Hofland, en av de tidligere CTP ansatte som valgte Arthur Andersen. (kas)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.