Tar egen blåtann-medisinT68i er selskapets første MMS-telefon (Multi Media System). Samtidig lanseres et nytt CommuniCam digitalt kamera som kan kobles til nederst på telefonen. Dermed er det enkelt å formidle egne bilder som MMS-meldinger til andre telefoner eller som e-post via internett. Både telefon og kamera kan lagre flere hundre bilder i lavoppløsningsformat.

Sony Ericsson kommer i løpet av tredje kvartal i år også med en multimedietelefon med innebygd kamera og berøringsskjerm, P800. I likhet med i ovennevnte kombinasjon kan man enkelt lagre kontaktperson med bilde istedenfor navn i telefonen. Med P800 kan man også laste ned og se enkle videoklipp over GPRS-nettet. Du kan å ta notater og åpne filer i Powerpoint, Word og Excel format. Telefonen åpner også for Java eller C++ baserte spill og anvendelser.

Z700 er Sony Ericssons tredje nye telefon, også denne kommer i tredje kvartal. Det er en underholdningsfokusert telefon med fargeskjerm som leveres med Sony-spillene Men in Black og Charlie's Angels. Også denne kan tilkobles ekstern kamera.

Les mer om: