T2

Tapet for filmfrelste

Får du NECs nye 61 tommer plasmamodell på veggen, er det ingen som bryr seg om det som eventuelt måtte bli igjen av veggflate likevel.

Blar du opp inngangsbilletten på 143.000 for dette monumentale, digitale veggdyret, er du sikret oppmerksomhet. Du vil garantert rykke opp i det sosiale hierarkiet.

Hvem orker vel å sitte hjemme å se på Premier League på den usle 32 tommeren sin, når de vet at du har bedre utsikt enn de som sitter på tribunen.

Som du vet, er det ikke størrelsen det kommer an på, selv om den teller blytungt i dette tilfellet. 61-tommeren har nemlig en uovertruffen kontrast som NEC har valgt å oppgi for et opplyst rom. 150:1 høres jo ikke mye ut, men hvor ofte ser du på TV i et gjenmurt fangehull.

Det gleder oss å se at den nye modellen også har fått skikkelig oppløsning på hele 1365 ganger 768. Det vil du ha igjen for når HD-TV kommer på DVD om et år eller to, og når du skal surfe på nettet fra godstolen.

NEC lover en levetid på panelet på 60.000 timer. Det holder akkurat til 9,13 års kontinuerlig TV-titting forutsatt at du sover åtte timer i døgnet. Er det vanskelig å overtale samboeren?

Spør om dere skal investere i en TV som bare koster 2 kroner og 38 øre timen! Fremdeles vrien?

NEC har en 50 tommer med samme spesifikasjon til latterlig billige 65.000. Og enda et par 42-tommere, men det må jo være grenser for hvor smått det skal være.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.