PRODUKSJON

Tandberg tar over Autolader

27. feb. 2001 - 10:35

Tandberg Data opplyser at overtakelsen og de totale prosjektkostnader er begrenset oppad til 10 millioner kroner. SLR Autoloadere produserer i dag i San Diego i California.

– Det verdensomspennende markedet for autoloaderprodukter er beregnet til i overkant av 110.000 enheter i 2001 og er ventet å vokse med 25 prosent årlig i overskuelig framtid, sier administrerende direktør Gudmundur Einarsson i Tandberg Data.

Scott McClendon, president og CEO i Overland Data, mener Tandberg Data er best skikket for å kunne maksimere potensialet til sitt automasjonsprodukt. – At vi lykkes med SLR-teknologien, er viktig for både Tandberg Data og Overland, fordi Overland samtidig drar fordel av den løpende lisensieringsavtale for VR2-teknologien, som har bidratt til å forbedre SLR-kapasitet og ytelse, sier McClendon.

Tandberg SLR Autoloader retter seg mot de økende kravene til automasjonslagring på magnetbånd i entry-level-området og tilbyr kapasiteter opp til 800GB ved en overføringshastighet på opptil 36GB pr. time – begge ved bruk av 2:1 datakompresjon. (ts)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.