NETTARKIV

Taler idiotiet midt imot

Så mye vett og fornuft som her kommer til uttrykk er et særsyn i vårt lille selvtilfredse rike, hvor politikerne ønsker en hjelpeløs befolkning som de kan holde under armene med de merkeligste påfunn.

Vår kjære utenriksminister vil ikke bare at vi skal få vår etterutdanning, men også vår fysiske trening i arbeidstiden. Snart skal vel bedriftene også forestå et søvnprogram i arbeidstiden. Kantiner og spisetider har vi allerede hatt i årtier, og det synes som om det stadig må finnes på nye lokketoner. Med 270.000 uføretrygdede og pensjonsalder fra 60-års alderen, går vi en trygg fremtid i møte, når snart alle lever av trygd.

Deres holdninger i Teknisk Ukeblad er de eneste jeg har oppdaget som våger å tale idiotiet imot. Etter min mening er Deres holdninger så viktige for at vår nasjon skal overleve og ikke drukne i selvtilfredshet at jeg må få lov til å takke og bukke.

Som et “utenforland” med gjeninnføring av idealer som “det brukne gevær”, virker fremtiden langt fra trygg for selvstendige og eldre mennesker.

Oljeutbygningen i Nordsjøen har gått bedre enn jeg hadde ventet, men når jeg leser at vårt omkostningsnivå er himmelhøyt over engelsk – føler jeg en viss uro.

En drastisk og rask nedtrapping av Forsvaret, avvikling av Raufoss Ammunisjonsfabrikk og Kongsberg Våpenfabrikk og Penguin-raketter, som stort sett ikke virker – det synes som om landet tar sikte på å avvikle seg selv.

Våre storartede erfaringer med Norsk Jernverk og nå NSB og andre “geniale” satsingsområder for våre politikere gjør at landet trenger en kritisk røst, slik som i Teknisk Ukeblad.

Våre øvrige presse er etter min mening fullstendig hjernevasket og journalistene er for en stor del radikale misjonærer, som mangler for utsetninger for å forstå norsk stupiditet. Vi får sitere Gros uttalelse om at det å være god er typisk norsk.

På sikt håper jeg at Deres skriverier må påvirke også andre til å våge å se hva som skjer med vår nasjon.

Mange takk og lykke til!

Jan Wikborg

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.