T2

Ta en tablett - kast tastaturet

Med det nye pennbaserte operativsystemet kan du skrive rett på skjermen. Problemene med notater du aldri finner er en saga blott. De ligger pent og pyntelig lagret på harddisken.

Den nye generasjonen av operativsystemet Windows XP er glupt nok til å skjønne håndskriften din, men bare om du skribler på engelsk, tysk, fransk og snart spansk. Norsk kommer, men først om et år eller to, skal vi tro signalene vi hører. I mellomtiden kan det jo være lurt å trene litt med Fujitsu Siemens' nye Lifebook T3010.

Med denne modellen slipper du å si helt farvel til tastaturet. Ved første øyekast ser den ut som en vanlig bærbar PC, men du kan vri tastaturet 180 grader, legge deg ned over knastebordet og gi deg pennen i vold sammen med Intels Pentium M på 1,4 GHz og fra 256 MB minne og oppover til hele 2 GB. Du får to USB2-porter, to PCMCIA-kort og en maskin som er forberedt for smartkort. Et 36,7 Wh batteri gir deg behagelige fem timer arbeidstid.

Du kan velge mellom 40 og 60 GB disk. Optisk drev er ekstrautstyr som du kan få med portabel DVD-brenner.Selvfølgelig har den 1,88 kilo tunge maskinen ethernet og modem, og alt utover basismodellen har innbygget WLAN

Du kan få den for 16.500 kroner ekskl. moms. Legger du til et par-tre lapper, får du en mer påkostet utgave som har alt du trenger.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.