NYHETER

T. Stangeland Maskin leder på hjemmebane

T. Stangeland Maskin fra Sola kan få en jobb for Vegvesenet i hjemkommunen. Oppdraget gjelder anlegg av 1 740 meter gang/sykkelveg langs fylkesveg 379. Anbudet fra Sola-firmaet er på 18,547 millioner kroner.

T. Stangeland Maskin leder konkurransen om å få legge gang/sykkelveg langs denne vegen i Sola på Jæren. (Foto: Google)
T. Stangeland Maskin leder konkurransen om å få legge gang/sykkelveg langs denne vegen i Sola på Jæren. (Foto: Google)
14. sep. 2012 - 08:51

Fem entreprenører har gitt anbud. Alle er fra Rogaland.

Nest lavest ligger Vassbakk & Stol fra Karmøy med 19,505 mill. De øvrige deltakerne i konkurransen er Rygg Maskin fra Randaberg (22,140 mill.), Georg Stangeland fra Sandnes (24,670 mill.) og Bjelland fra Klepp (26,266 mill.). Prisnivået er som Vegvesenet ventet.

Fylkesveg 379 er også kjent som Vigdelveien. Strekningen som skal få parallell gang/sykkelveg ligger like vest for det lille tettstedet Tjelta lengst sør i Sola kommune.

Gang/sykkelvegen blir tre meter bred. På to strekninger skal vegen legges om for å unngå store inngrep i randbebyggelsen. Disse har en samlet lengde på 550 meter. For øvrig skal kjørebanen ligge der den ligger i dag.

I tillegg til vegarbeidet omfatter oppdraget etablering av nytt vann- og avløpsanlegg for Sola kommune, og omlegging av kabler for energiselskapet Lyse.

Innen utgangen av juni neste år må jobben være gjort.

 

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.