System Error - slik gjør du det selv

ANOTHER TAPE IN THE WALL: Har du lyst til å se verden fra en ny og spennende vinkel? Eller prøve ut hvordan det er å være flue på veggen? Slik gjør du det i praksis. Få med en venn på forsøket og husk å kjøp inn mye gaffa-teip!
VI SEES I BIBLIOTEKBAREN: Dersom du har for mange bøker og har lyst på en fin bar - så er dette deffinitivt innredningsløsningen for deg. Husk å legge boka med drinkemix-oppskriftene øverst!
SUG OG SPYTT UT: Her vises det grafisk hva en hver hobbyrørlegger må ha av utstyr dersom doen skulle gå tett. Husk å kjøp inn Vademecum og en kagge med sprit til desifisering av munnen etterpå!
SELVGJORT ER VELGJORT: Vi vet at du lenge har hatt lyst til å få med deg PC-en i bilen, men hvordan i huleste skal du få montert herligheten? Her ser du et kreativt eksempel til etterfølgelse. Legg merke til den støtdempende måten det er gjort på. Rent lekkert er det!
IKKE SORT BELTE, MEN...: Det står en kvinne bakom alt. Denne gangen står hun foran en skriver. Legg merke til at det IKKE er praktisk med lyse benklær på den som skal skifte fargekassetter på skriveren. Men Blenda fikser jo det meste...
NOE FOR HOBBYSNEKKEREN: Dersom du har et for lite toalett og en for stor dør, så løser du adkomstproblemet på denne utrolig smarte måten. Tenk deg forresten hva som vil skje dersom døren ikke er låst og noen sitter på toalettet. Det gir en fin måte å operere menisken på!
TA EN SCREWDRIVER: Her er en gjenganger i vår spørrespalte. Hva gjør du når vinkorken har gått ned i flasken eller korkhelvetet sitter fast? Gjør som disse tørste herrene. Hent rett skruverktøy og la det stå til. Lykke til.
HAR DU GRILLER I HODET?: Grillsesongen har alt begynt, men det er fortsatt en stund til feriepengene kommer inn på konto. Hva gjør du dersom du trenger en grill? Her ser du løsningen. Billig er det også - og vi regner med at du ikke trenger å marinere kjøttet eller tilsette noen form for krydder med denne kreative løsningen.
VELG RETT VERKTØY: - Det kan aldri sies nok, men dersom du skal mekke bil eller lignende, så trenger du rett redskap til jobben! Kan du forresten sende meg skiftnøkkelen? Den ligger jo.....?
KJEKT Å HA: Noen har ikke råd til å kjøpe alt mulig innen forskjellig verktøy. Derfor er det godt at slike alt-i-ett-løsninger finnes. Men hvordan du skal finne hammeren eller skftnøkkelen på denne sveitiske lommekniven forteller ikke bruksanvisningen noe om. Men det finner du sikkert ut selv etter et par timer....

Tips oss!

Send gode tips, syke innspill eller crazybilder til:

System.error@tu.no

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå