System Error - nå går det helt galt!

HUS OG HJEM: Lyst på en spennende opplevelse? Det er ikke sikkert det er så lurt å grille med strøm i badebassenget. Kanskje du rekker å smake på grillkoteletten før din egen sikring går.
HUS OG HJEM: Det er spådd en varm sommer. På Kløfta har de allerede begynt å eksperimentere hvordan de skal kjøle ølen for ned. Panasonic opplyser at hyssing er ekstrautstyr og leveres IKKE i standardutgavene.
MOTOR: Det går endelig mot vår! Mattis Buljo ble nektet å være med i filmen Kautokeino-opprøret med sin spesielle doning. Derfor han lagt ut sin veteranbil for salg på Finn.no
MILJØVERN: Etter å ha tenkt mye på hva han skulle gjøre med familiens gamle dataskjermer, fant Preben Christofher fra Holmenkollen en spennende interiørløsning.
IT: The Gathering er årets store LAN-fest i Norge. Oddvar fra Hokksund er fortsatt litt usikker om han skal stille med denne PC-en som han prøvde ut på årets datatreff i Vikingskipet på Hamar.
IT: Etter en fetende jul og tyngende påske har utviklerne i Apple endelig klart å lage verdens tynneste PC.
NYTT FRA STATEN: Kulturminister Trond Giske nekter fortsatt for at han er selvopptatt når han møter folket til nettprat.
MOTOR: Enden er nær! Peogot har stylet opp bakpartiet på deres nye menneskelige bil. Likestillings- og diskrimineringsombudet vil ikke at denne skal være mulig å kjøpe i Norge.
IT OG MOTOR: Her er årets skilt for de som vil ha sitt trådløse nett i fred. I følge importøren vil skiltet snart komme i nårschk utgave.
IT: Etter å ha brukt dårlige karttjenester på internett fant Natur og ungdom til slutt fram til stedet der de skulle demostrere.
FOTO OG VIDEO: Dersom du skal ta gode bilder så holder det ikke kun med godt fotoutstyr. Plasseringen av fotografen i forhold til motivet er vel så viktig, noe Kåre fra Odda poengterte før han tok et skritt bakover
IT I HUS OG HJEM: Etter å fått mye kjeft for Vista har utviklingsavdelingen til Microsoft nå slått seg sammen med Moccamaster. Snart er IT-kaffen klar!
IT: Mange nordmenn er blitt så hekta på Messenger-tjenester og Facebook at de bruker all sin tid på dette, melder vann- og avløpsetaten.

Tips oss!

Send gode tips, syke innspill eller crazybilder til:

redaksjonen@forbrukertekonologi.no

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå