System Error - Ikke gjør dette på jobben!

OOPS!... I DID IT AGAIN: Dersom du virkelig liker spenning i arbeidshverdagen er dette noe for deg. Truckføreren hadde heldigvis vett til å flykte. Men hva med fotografen???
SETT STØTET INN: Vi har tidligere presentert bilder av badende som har skjøteledninger i et basseng. Her er en annen morsom versjon - tenk hva som skjer dersom arbeideren mister boremaskinen?
STØTTEERKLÆRING: Den norske arbeidsmiljøloven gjelder ikke for denne mekanikeren. Men det burde den kanskje...
GLADE HJUL: Å Miste noen hjul er ingen hindring for å kjøre store lass. At det er livsfarlig er jo helt annen sak...
KREATIV LØSNING: Hva ville du ha gjort dersom du ikke nådde opp?
HIMMELSTIGEN: Et lite vindpust så kan denne stigeløsningen bli ganske morsom. Høyt er det også.
FÅ DET PÅ KROKEN: For å spare tid er kanskje ikke en enhjulssykkel det sikreste transportmiddelet her. Men det er jo alltids lov å prøve...
IKKE KØDD MED BIKKJA: Små hunder kan være intelligente - og jævlig irriterende! Ikke minst for malere som står litt utsatt til.
GJØR DET SELV: Det norske Arbeidstilsynet ville ha fått mareritt dersom de hadde sett dette kreative stilaset. Men selvgjort er jo fortsatt velgjort...
LEGG DEG PÅ VÆRET: Fabler du om å skaffe deg Riks-TV eller bruke tilsvarende antenneløsninger for det såkalte digitale bakkenettet? Her ser du hvordan det IKKE skal gjøres. Med andre ord; ta værforbehold!
UKENS OL-SAK: Har du hørt vitsen om kineseren som sto oppå kineseren? Ikke det? Her ser du hvordan det gjøres i praksis. Det kan du også prøve dersom du er sterk nok. Morsomt er det også - i hvert fall for oss som står og ser på.
Å HJUL MED SIN GLEDE: Plutselig fant Ottar Kranmo en ny spake på kranstyringen han aldri hadde sett før. Og her ser du resultatet.
SPENNENDE JOBB: Savner du spenning i hverdagen? Hvor tøff er du egentlig? Tar du en utfordring? Her er et eksempel som du kanskje bør overveie to - tre ganger før du går for ideen.
GREPA KVINNFOLK: Det heter at det alltid står en kvinne bak. Her står hun derimot under. Uansett hvilket kjønn du har - ikke gjør dette stuntet.

Tips oss!

Send gode tips, syke innspill eller crazybilder til:

system.error@tu.no

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå