System Error - Dette vil du ikke oppleve

HUS OG HJEM: Riktig plassering av den nye flatskjermen og DVD-en - samt avstanden til sofaen - er veldig viktig dersom det skal et godt resultat før stuekosen kan bli en realitet.
IT: Dette bildet har redaksjonen fått tilsendt fra en ivrig leser. I meldingsteksten sto det; "Slik kopierer blondiner Word-dokumenter".
IT: Hva elsker du mest? Bikkja eller PC-en? Denne valpen har i hvert fall en strålende idé om hvordan ting skal gjøres.
LYD OG BILDE: Du skal ha reparert stereoen sa du? Her ser du åpningstidende til verkstedet. Ikke til å ta feil av.
IT: Redaksjonen elsker morsomme feilmeldinger! Denne meget forklarende meldingen kom fra vårt eget feinretninzprognam. Ingen tvil om at på denne meldingen så svarer du et rungende "Yes".
IKKE SLIKK: Amerikanske advarsler er ofte overtydelige. Dersom du slikker på et slikt kretskort vil du få mer enn vond smak i munnen!
IT: Synes du det er vanskelig å koble skriveren til PC-en? Her ser du hva enkelte IT-sjefer må lide seg gjennom av kabelsnadder og doble fustasjkoblinger.
MOTOR: Juryen i gatebilløpet var ikke i tvil om hvem som hadde den mest stylede bilen. Lakken hadde vinneren rappet fra faren sin, som i sin jobbet i Vegvesenet...
FOTO OG VIDEO: Bruk av nye dingser og kamerare kan være en utfordring. Det oppdaget tante Laura fra Hokksund da hun fyrte av blitzen rett inn i øyet og ble snøblind.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå