T2

Syltynn og i 3D

KJENDIS: Som alle de store får man med seg enKJENDIS: Som alle de store får man med seg en riktig hotshot når budskapet skal understrekes. Samsung hadde fått med seg Jeffry Katzenberg fra DreamWorks Animations på scenen som for anledningen annonserte at Monsters vs Aliens blir lansert på 3D Blu-ray i løpet av en måneds tid.
KJENDIS: Som alle de store får man med seg enKJENDIS: Som alle de store får man med seg en riktig hotshot når budskapet skal understrekes. Samsung hadde fått med seg Jeffry Katzenberg fra DreamWorks Animations på scenen som for anledningen annonserte at Monsters vs Aliens blir lansert på 3D Blu-ray i løpet av en måneds tid. Bilde: Odd Richard Valmot
7. jan. 2010 - 10:39

En nesten endimensjonal TV kaller Samsung sin nye modell i den nye 9000-serien, som er anorektiske 8,5 mm tykk. Og ikke bare er den syltynn. Dette er også en 3D-TV som Samsung sier skal gi en bedre bildeopplevelse enn noen gang tidligere.

Egen prosessor

Det er selvfølgelig 3D det handler om hos Samsung i år. De har ligget litt lavt tidligere, men kanskje de slår både Sony og Panasonic til markedet med sine nye modeller som muligens kommer så tidlig som i mars. Akkurat som Toshiba har annonsert, har Samsung forsynt TV-ene med en egen prosessor som skal lage tredimensjonale bilder fra todimensjonal innhold.

Samsung lanserer hele tre nye serier med LCD TV-er som alle kan vise 3D. Og i beste, eller kanskje vi skal si verste Samsungstil snakker de om LED-TV-er. Det de mener er at baklyset er basert på LED og ikke lysstoffrør. I Samsungs tilfelle er det nok Led-belysning fra lamper montert i kanten og ikke bak LCD-platen det er snakk om.

Dobbel-TV

For de som ikke klarer seg med en TV så kommer Samsung med modeller hvor det er bygget inn en liten TV direkte i fjernkontrollen.

Nå er det ingen grunn til å gå glipp av sportssendingen om ektefellen insisterer på å se Dagsrevyen.

Apps

Samsung har skaffet seg en god posisjon på Internettkoblede TV-er. Det er et av fundamentene for den nye lanseringen av Samsung Apps som gjør at folk kan laste ned programmer til TV-en, mobilen eller til Blu-rayspilleren direkte og utvide funksjonaliteten.

Til våren, når butikken åpner, kommer det en rekke gratisprogrammer, men også en god del som må kjøpes. Samsung tror dette kommer til å bli like stort som på telefoner, les iPhone, i dag. Twitter og Facebook på TV-en vil snart bli en realitet. Alle de nye Blu-ray-spillere som annonseres vil ha internet@tv og Samsung Apps.

Økt omsetning

Og for riktig å understreke sin tro på seg selv og fremtiden meddelte Samsung at de tror på en firedobling av omsetningen frem til 2020.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.