NYHETER

Sweco går for Novapoint

Sweco har tegnet Golden Global Agreement med Vianova Systems, som innebærer at de kan bruke Vianovas prosjekterings-applikasjoner over hele verden.

16. jan. 2014 - 13:40

Sweco intensiverer sin satsing på BIM-prosjektering innen infrastruktur og har valgt å videreføre Vianova Systems BIM-løsning Novapoint, samt evaluere den nye samhandlingsløsningen Quadri. Den nye BIM-løsningen med Quadri innebærer bl.a. modellsamhandling og kontroll i nettskyen, og gjenbruk av modellen i hele infrastrukturens livssyklus.

Sweco kan med den nye avtalen nyte fri flyt av Vianovas prosjekterings-applikasjoner over landegrensene. Med lokal tilstedeværelse i 12 land og prosjekter i 80 land verden over, innebærer dette administrative og kostnadsbesparende fordeler for selskapet.

 

Nordens største

Sweco, som i sommer kjøpte opp det statlige svenske konsulentselskapet Vectura, teller nå ca. 9.000 ansatte og er Nordens største rådgiverselskap innen samferdsel og infrastruktur.

Avtalen, som har ett års varighet, med opsjon på ett års forlengelse, omfatter lisens- og bruksrettigheter, vedlikehold og utvidet brukerstøtte.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.