NYHETER_BYGG

Svenskene satser igjen

3. okt. 2001 - 07:00

Messen er et samarbeid mellom Stockholms Byggmästareforening og Stockholm by. Arrangøren regner med større suksess for denne boligmessen enn hva tilfellet var for framtidsutstillingen Bo01 i Malmø som gikk konkurs.

Arrangøren mener blant annet at behovet for denne typen boliger er mye større i Stockholmsområdet enn i Malmø, og at folk i hovedstaden er åpnere for nye moderne løsninger på boligmarkedet.

Totalt 8000 leiligheter

Det er store forventninger til utviklingen av boligområdet rundt Hammarby Sjö. Om ett år vil 1.500 nye boenheter stå ferdige, mange allerede solgt eller utleid. Utstillingen vil vise en variasjon av arkitektur med fokus på helhetstenkning og miljø.

Ett trettitalls visningsleiligheter vil vise ulike måter å bo på i framtida, nye typer innredninger samt produktdesign. Både PEAB, SBC, JM AB og Skanska er inne på byggesiden i prosjektet.

Hammarby Sjöstad vil være fullt utbygd først i 2010 og da vil området inneholde hele 8000 leiligheter, melder Byggindustrin. Totalt vil 30.000 mennesker bo, arbeide og oppholde seg på dette området når det står ferdig.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.