NETTARKIV

Surface på Choice Hotels

HOTELLBORD:
Choice Hotels Scandinavia tor de kan skape masse nye tjenester ved å ta i bruk Microsofts Surface-teknologi.
HOTELLBORD: Choice Hotels Scandinavia tor de kan skape masse nye tjenester ved å ta i bruk Microsofts Surface-teknologi.
27. jan. 2009 - 11:46

Choice Hotels Scandinavia har bestemt seg for at Microsofts Surface-teknologi skal spille en sentral rolle i hotellkjeden i fremtiden. Sammen med norske IntelliSearch har allerede skaffet seg et bord og har begynt å tenke på hvordan de kan bruke det best mulig i et hotellmiljø.

—Vi har jobbet lenge med denne teknologien og vi ser at den vil ha et stort potensial innen hotelldrift. Nå skal vi klekke ut ideer og utvikler applikasjoner sammen med IntelliSearch. Det finnes allerede et slikt bord på et hotell i Dubai, men vi er nok først ute i Europa. Flere av hotellene våre som er samlet her på vinterkonferansen vår i Stockholm og som har sett borden demonstrert er klar til å bestille dem så snart som mulig, sier Oscar Engeli vice president IS/IT, Choice Hotels Scandinavia.

Microsofts Surface er en teknologi som kan gjøre om en stor skjerm montert i et bord eller på en vegg til en interaktiv overflate. Den benytter såkalt multitouch som gjør at man kan bruke flere fingre eller hender til å manipulere det som er på skjermen samtidig som kamera montert i bordet oppfatter omgivelsene. Flere personer kan bruke skjermen samtidig. Til nå er teknologien demonstrert gjennom en 30 tommers skjerm som er felt ned i et bord.

—Jeg tror denne teknologien har potensial til å revolusjonere hvordan gjestene våre kommuniserer med oss. Ikke bare i resepsjonen eller i baren, men også på rommet. Det er lett å tenke seg at både TV-en og telefonen kan smelte sammen med surfaceteknologien i fremtiden etter hvert som den blir billigere og mer tilgjengelig, sier Engeli. ORV

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.