PRODUKTNYHETER

Supertynne klienter

En typisk bruker kan være et call-center som skal gi rask og effektiv informasjon, et reisebyrå som skal sjekke ledige plasser eller en resepsjon som skal registrere besøkende.

EVO T20 gir mange fordeler for IT-avdelingen som for eksempel meget rask utrulling av nye klienter. Det tar meget kort tid å sette opp den tynne klienten, og samtidig er oppgraderinger av drivere meget enkelt fordi dette foregår sentralt på serveren. EVO T20 gir også meget begrensede supportkostnader fordi klienten inneholder få komponenter. Det er kun USB-porter tilgjengelig som for eksempel kan benyttes til trådløst nettverk eller lokal printer.

EVO T20 er den første tynne klienten på det norske markedet som benytter operativsystemet Windows NTe. Det bygger på Windows NT, og er dermed betydelig mer stabilt og tilbyr økt sikkerhet i forhold til Windows CE. Windows CE ble opprinnelig utviklet for håndholdte produkter som iPAQ Pocket PC, og ikke tynne klienter. Dette har Compaq nå tatt konsekvensen av og vi benytter Windows NTe på våre nye tynne klienter.

Les mer om: