MOBIL

Superskjerm fra Samsung?

Samsung skal ha laget en mobilskjerm med vanvittig oppløsning. Den kan stå i den neste monstertelefonen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
19. aug. 2011 - 05:00

Nettstedet OLED-info.com hevder å ha to kilder som bekrefter at Samsung har en ny høyoppløst skjerm klar. Det skal være en såkalt Super-AMOLED HD-skjerm, som har oppløsningen 1280 x 720 piksler. 

Skjermen skal ifølge ryktene være 5,3 tommer stor, så om dette stemmer ser det ut til at Samsung har et virkelig monster av en telefon på vei. Det ryktes også at en variant på sju tommer som skal brukes i tableter.

Monstertelefon?

Dersom informasjonen til nettstedet stemmer kan det bety at Samsung har et monster av en mobiltelefon på vei. Den ene kilden skal angivelig være tilknyttet en av Samsungs leverandører.

Det som skal være oversikten over Samsungs kommende telefoner ble lekket fredag forrige uke. Her nevnes modellen GT-I9220-W43, som skal være utstyrt med en 5,3 tommers Super-AMOLED-skjerm med 1280 x 720 pikslers oppløsning.

Står i Celox?

Samtidig går det rykter om en modell som kalles Samsung Celox. Denne skal ha 4,5 tommers skjerm med samme skjermoppløsning. Vi kan selvsagt bare spekulere i om dette er ekte vare. Det må i så fall bety at Samsung har presset oppløsningen inn i en enda mindre skjerm.

Det som er sikkert er at Samsung må imponere for å overgå sin egen Galaxy S II. En versjon med veldig høyoppløst skjerm kan være akkurat det de trenger.

Kilder: Androidcentral.com, OLED-info.com

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.