MASKINER & UTSTYR

Suksess fra dag èn etter at Tokvam kjøpte svensk krattknuser

Oppkjøpet har så langt vært veldig fruktbart, og produksjonen går på høygir, forteller Tokvam i en pressemelding.

Ilsbo krattknusere har så langt vært en stor suksess for Tolvam-fabrikken.
Ilsbo krattknusere har så langt vært en stor suksess for Tolvam-fabrikken.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
22. juni 2021 - 11:30

Fabrikken har nå gått to skift nesten hele 2021 som er uvanlig for vinterprodusenten Tokvam as som vanligvis har størst fart inn mot vinter. Det er bemannet opp med nye ansatte i produksjon, og man planlegger ytterligere ansettelser både
innen produksjonsplanlegging, salg og i andre administrative funksjoner.

Omsetningsvekst på 60 prosent

 
 

Salget av Ilsbo- produkter setter nye rekorder og sammen med en betydelig vekst på eksisterende produkter opplever produsenten med tilhold på Reinsvoll ved Gjøvik en omsetningsvekst på mer enn 60 prosent i 2021.
– Ingenting av dette hadde være mulig uten et meget godt samarbeid med Ilsbo Parts AB (tidligere Ilsbo Tools AB) som nå bidrar med både produktutvikling og konsulenter i videre utvikling av produktområde krattknusere., sier daglig leder Finn Kristian Tokvam.

Blod, svette, tårer

All produksjon av Ilsbo-produktene er nå flyttet fra Sverige og til fabrikken fullintegrert på Reinsvoll på mindre enn ni måneder.

– Det har være blod, svette, tårer. Heldigvis har vi et framoverlent lag her på Toten som har levert ekstraordinær innsats og oppnår utmerkede resultater. Men jeg kan ikke få gjentatt nok hvor viktig det er med dedikerte og høykompetente ansatte, påker Finn Kristian Tokvam.

I pressemeldingen forteller Tokvam at ett av målene med oppkjøpet av Ilsbo har vært å styrke posisjonen som Europas ledende produsent av redskap for veivedlikehold. 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.