Styrker seg innen entreprise og offentlige anskaffelser

Marstrand styrker sitt team innen entreprise og offentlige anskaffelser med ansettelsen av Live Wilhelmsen Lindholm som ny partner i Marstrand Advokatfirma.

Live Lindholm sammen med Kjell-Andre Honerud, daglig leder i Marstrand Advokatfirma.
Live Lindholm sammen med Kjell-Andre Honerud, daglig leder i Marstrand Advokatfirma.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
17. aug. 2021 - 08:54

Marstrand er et tverrfaglig rådgivningsfirma bestående av en konsulent- og en advokatvirksomhet som sammen bistår prosjektorienterte virksomheter. Selskapet kombinerer en analytisk tilnærming med omfattende erfaring fra ulike næringer. Måler er å bli Norges mest komplette fagmiljø innen prosjektfaget.

– Live er anerkjent for å være en av landets fremste advokater innen offentlige anskaffelser og entreprise. Vi er svært fornøyde med at Live har valgt Marstrand, noe som bekrefter attraktiviteten av et tverrfaglig miljø bestående av både ingeniører, økonomer og jurister, sier Kjell-Andre Honerud, daglig leder i Marstrand Advokatfirma, som i dag har 11 advokater med spesialkompetanse på offentlige anskaffelser og entreprise.

Live Lindholm har tidligere jobbet i Kluge advokatfirma før hun startet opp et eget firma med satsning på offentlige anskaffelser. I 2012 gikk hun inn som partner i Pacta advokatfirma hvor hun har jobbet frem til overgangen til Marstrand.

Hun er utdannet ved Universitetet i Oslo og var ansatt som vit.ass ved Senter for Europarett hvor hun skrev sin avhandling.

Ingrid Lomelde går fra Aker Horizons for å blirbærekraftansvarlig i Hafslund. Hun blir ikke erstattet.
Les også

Tre «grønne» Aker-topper ferdige på kort tid – blir ikke erstattet

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.