DATATELE

Styrker IT-satsing mot offentlig sektor

KONGE PÅ OFFENTLIGE IT-TJENESTER: Veteranen Håvard Larsen har i noen år vært direktør for offentlige tjenester i ErgoGroup. Nå får han et utvidet mandat i det nye forretningsområdet "Løsninger". Han har tidligere vært administrerende direktør i TDC Norge, TDC Internordia og Compaq Norge (nå fusjonert med HP).
KONGE PÅ OFFENTLIGE IT-TJENESTER: Veteranen Håvard Larsen har i noen år vært direktør for offentlige tjenester i ErgoGroup. Nå får han et utvidet mandat i det nye forretningsområdet "Løsninger". Han har tidligere vært administrerende direktør i TDC Norge, TDC Internordia og Compaq Norge (nå fusjonert med HP). Bilde: TROND HEGGELUND
Trond Heggelund
1. juni 2007 - 11:31
Vis mer

Det nye forretningsområdet ”Løsninger” vil samle alle ressurser rundt løsningsleveranser i én enhet, og vil gi større tyngde i et marked i god vekst.

Som leder for forretningsområdet ”Løsninger” vil Håvard Larsen rapportere til administrerende direktør, Terje Mjøs. Endringen ble vedtatt på dagens styremøte i ErgoGroup.

Sterk vekst

- Vi opplever en sterk vekst innen løsninger og konsulenttjenester, og ser derfor behovet for å samle våre krefter i en slagkraftig enhet. Ved å samle all løsningsleveranse kan vi utnytte kompetansen og ressursene bedre, og tydeliggjøre vår posisjon som betydelig løsningsleverandør til store kunder og offentlig sektor, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup.

Digitalisering av offentlig sektor

- Gjennom konseptet digitalisering av offentlige virksomheter, har ErgoGroup satt løsninger for offentlig sektor på dagsorden. Når vi nå samler kreftene i en ny forretningsenhet er hensikten å utvikle og levere flere gode konsepter og løsninger til så vel næringsliv som offentlige virksomheter. De kommende månedene vil vi lansere flere nye konsepter innen spesifikke segmenter og på tvers av bransjer, sier Håvard Larsen.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.