PRODUKTNYHETER

Styring av trefase motorer

30. okt. 2000 - 11:24

Den enkleste versjonen, Moviswitch-port, muliggjør start og stopp av motorer samt gir signal ved termisk overbelastning. Med Movimot-universalmodul kan rotasjonsretning og opp til syv forskjellige turtall styres via ASI. I en annen funksjons modus kan dessuten modulen gi en kontinuerlig rampe med opptil 255 trinn. ASI masteren overfører dataene på et binært format og uten tillegg av funksjonsblokk eller analog profil 7.1.

Movimot – kompaktmodul (bilde) monteres på frekvensomformeren som igjen monteres direkte på motoren. To turtall og to rotasjonsretninger kan styres på denne måten. Som et tillegg finnes det to innganger (for eksempelvis til fotoceller) som kan tilkobles via en M12 universalkontakt. Elektronikken henter driftsspenning direkte fra ASI bussen og det er derfor ikke nødvendig med noen ekstra 24 V spenning.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.