PRODUKSJON

Større og sterkere

14. sep. 2001 - 12:36

– Rent praktisk ble Bosch AT i de fleste land innlemmet i tidligere Mannesmann Rexroth, forklarer Finn Heier, administrerende direktør i det norske selskapet, Bosch Rexroth AS.

Tilsvarende endring

I Norge er Bosch AT integrert i det nye, norske selskapet. – Det nye selskapet er tuftet på tidligere Mannesmann Rexroth, men med økt kompetanse og bemanning fra Bosch AT. Disse medarbeiderne har funnet sin naturlige plass i den nye organisasjonen, slik at vi omgående er operative for gamle og nye kunder innen automasjon, konstaterer Heier.

Han mener sammenslåingen har styrket selskapenes posisjon gjennom økt markedsandel og et langt bredere produktspekter. – Dette gjør oss sentrale i automasjonsmarkedet, med komponenter, systemer og løsninger innen hydraulikk, pneumatikk, lineær- og montasjeteknikk, samt elservo- og styringsteknikk, sier Heier.

Lang tradisjon

– Det å være tilsluttet selskaper som Bosch og Rexroth innebærer trygghet – og gjør at vi bygger videre på disse selskapenes krav til kvalitet og service, i en tradisjon gjennom til sammen 350 år. Det er vår oppgave å bevise at våre systemleveranser og løsninger er med på å øke norsk industris effektivitet og verdi, sier Heier.

Så godt som alle produktene til det fusjonerte selskapet kommer fra egne fabrikker.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.