ELIADEN

- Større og mer spennende Eliade

Nils-Erik Magnell er prosjektdirektør for Eliaden 2008.
Nils-Erik Magnell er prosjektdirektør for Eliaden 2008. Bilde: Per Erlien Dalløkken
Per Erlien Dalløkken
26. mai 2008 - 10:12

– Vi satser på et annet innholdsopplegg i år. Eliaden skal bli litt mer spennende og interessant for de besøkende. Dette gjør vi blant annet ved å spisse seminarene mer enn tidligere, forteller prosjektdirektør Nils-Erik Magnell til TU.no.

Klimadebatt

Som eksempel trekker han fram dagens åpningsseminar. Energipolitiske talsfolk fra samtlige partier møter bransjefolk i en debatt om klimautfordringer og energieffektivisering.

Senere på dagen er det premiere på forestillingen "Statsministerens hverdag 2018".

Teknohappening

– Dette er en seanse der vi prøver å løfte blikket og se inn i framtida, men også vise fram elektrobransjen som til daglig er en usynlig bransje. Dette skal ikke være en oppvisning av "flashy" teknologi. Det har vi fem haller av ellers her på Eliaden. I stedet ønsker vi å peke på bakenforliggende utfordringer når det gjelder samfunnssikkerhet, energiproduksjon og -distribusjon, og konvergens mellom bransjer og teknologier, sier prosjektleder Terje Berg.

Les også:
Rådyre smarthus

Større

Hele 367 utstillere deltar på Eliaden 2008. Representanter fra så godt som alle leverandører innenfor elektro-, energi- og automatiseringsbransjen i Norge fyller et hallområde på nesten 24.000 kvadratmeter.

– Søndag kveld hadde vi 14.000 forhåndsregistrerte besøkende. Også dette er godt foran nivået i 2006, så dette tegner bra, mener Nils-Erik Magnell.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.