PRODUKSJON

Stormesse uten to av toppfirmaene

24. sep. 2001 - 08:00

Emerson Process Managment har valgt å stillle ut på Interkama bare annenhver gang. Siden selskapet var på plass i 1999 stiller de ikke i år. Messen arrangeres bare annenhvert år. Leverandøren deltar i stedet på en rekke andre messer.

Heller ikke GE Fanuc Automation er å finne i utstillerkatalogen. Selskapet fikk tidligere i år nei til å overta Honeywell, som er på plass i år som før. Det er også ABB, Endress+Hauser, Invensys, National Instruments, Rockwell Automation, Schneider Electric, Siemens og Yokogawa.

I lys av de mange store oppkjøpene og fusjonenen automatisingsselskapene har gått gjennom de siste fem årene, er spenningen er stor i pressekorpset; hvem vil benytte anledningen til å lansere nye sammenslåinger? Tekblad.no er på plass og holder deg løpende orientert om det som skjer.

Ryktene går om at storheter som Schneider Electric, Rockwell Automation, Endress+ Hauser og flere andre selskap er i fare for å bli slukt. Flere leverandører som lever av å selge operatørprogramvare (HMI) har slitt hardt den siste tiden, og er også i faresonene. Det samme gjelder

PLS-leverandører.

Et hav av nyheter innen industriell kommunikasjon, automatisering, måling og analyse presenteres. IKT har fått en usedvanlig dominerende rolle i år. Den eneste norske utstilleren med egen stand, Scan-Sense, kan få problemer med å bli hørt og sett i denne enorme teknologiske maurtua.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.