NYHETSBREV

Stor SAS-kontrakt til 200 millioner

Kongsberg Maritime skal levere sikkerhet- og automatiseringssystem til Johan Sverdrup

Geir Håøy, administrerende direktør Kongsberg Maritime kan glede seg over en stor kontrakt.
Geir Håøy, administrerende direktør Kongsberg Maritime kan glede seg over en stor kontrakt. Bilde: Tore Stensvold
28. mai 2015 - 14:06

Geir Håøy, administrerende direktør i Kongsberg Maritime kan glede seg over en avtale til 200 millioner kroner. Kontrakten gjelder leveranse av sikkerhet- og automatiseringssystem (SAS), livssyklussimulator og SAS Information Management System til feltsenteret for Johan Sverdrups fire plattformer, skriver selskapet i en pressemelding. Ordren er basert på en prosjektspesifikk avtale for SAS på Johan Sverdrup tildelt Kongsberg Maritime mai 2015 og inneholder omfattende leveranser av maskinvare, programvare og systemengineering-tjenester.

Som en del av den prosjektspesifikke avtalen skal Kongsberg Maritime også delta med integrasjonstjenester for leverandører til Johan Sverdrup, og støtte installasjon og idriftsettelse av leverte systemer.

– Denne avtalen viser Kongsberg Maritimes sterke kapasitet og vår solide posisjon innen topside automasjon for offshore olje- og gass enheter, bevist gjennom en rekke signifikante kontrakter vi har vunnet, sier Geir Håøy, administrerende direktør i Kongsberg Maritime.

Les også: Johan Sverdrup kontrakt til Krohne

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.