MOBIL

Stor oppdatering til Xperia

Nå får du klypezoom på X10 og støtte for pulsbelte på X8 og X10 Mini.

Marius ValleMarius ValleJournalist
2. feb. 2011 - 09:06

Sony Ericsson har sluppet en ny oppdatering til X10 og X8. En av de største nyhetene er at Xperia X10 nå har fått støtte for klypezoom, altså at du kan gjøre en klypebevegelse på skjermen for å zoome inn og ut.

Bedre e-post

Felles for alle modellene, altså X10, X10 Mini/Pro og X8 er at e-postklienten Moxier har blitt oppdatert til versjon 2.7.13. Nå får du en widget for e-post, kalender og oppgaver. E-post i Moxier vises også i Timescape.

Det er nå mulig å klippe video på telefonen. Telefonen vil også automatisk krympe størrelsen på video som sendes i MMS dersom kvaliteten på originalopptaket er for høy til å sendes over MMS.

Støtte for ANT+

X10 Mini, Mini Pro og X8 har også fått støtte for teknologien ANT+. Dette er en ganske stor nyhet, da disse telefonene er de første som får støtte for dette.

ANT+ er en trådløs tilkoblingsprotokoll som brukes til å koble sammen telefonen med helse- og livsstilsprodukter. Disse kan for eksempel være skrittellere eller pulsmålere.

Blant andre Garmin og Timex lager produkter med støtte for ANT+.

Les mer om ANT+ på Sony Ericssons produktblogg »

For å oppdatere telefonen din kan du enten bruke Sony Ericsson PC-companion. Oppdateringen vil også dyttes ut til telefonene til alle X10- og X8-eiere etterhvert.

Kilde: Sonyericsson.com

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.